Familiefotografie

De tijd vliegt. Daarom is het belangrijk om af en toe samen op de foto te gaan. Met het gezin, samen met opa en oma of met de hele familie, als mooie herinnering voor later.

Zelf de fotolocatie kiezen

Jullie kunnen helemaal zelf de fotolocatie kiezen. Eveline Fotografie heeft een fotostudio voor 5 personen. Hier zijn jullie van harte welkom. Zijn jullie met meer personen? Dan kom ik naar je toe om op jullie gewenste locatie een fotostudio op te bouwen. Dat kan binnen, maar ook buiten. Bijvoorbeeld in een mooi park, in het bos of aan het water. We spreken de fotoshoot van te voren helemaal door, zodat jullie al jullie wensen kenbaar kunnen maken.

Na de fotoshoot

Achteraf maak ik voor jullie een selectie van de mooiste foto’s, die ik jullie op een USB stick toestuur. Dit zijn foto’s in hoge resolutie zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om af te drukken of te gebruiken voor fotoboeken. Ze zijn ook geschikt om af te drukken op hout, canvas of glas.

Prijzen familieportretten

Omdat iedere fotoshoot uniek is, maak ik altijd een offerte op maat. Deze is helder en je komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. Ik reken bijvoorbeeld geen extra kosten voor het nabestellen van extra foto’s of het bestellen van extra digitale bestanden. Je weet dus meteen waar je aan toe bent wat betreft de totaal kosten.

Om je een indicatie te geven: voor een fotoshoot op locatie van één uur voor een gezin (max 5 personen) reken ik € 95,- Daarvoor heb je de complete fotoreportage, inclusief een USB stick met een selectie van de mooiste foto’s.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast familiefotografie kun je bij mij ook terecht voor kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, foto’s van bijzondere gelegenheden en kinderfotodagen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met mij op

UA-67688786-1