Foto’s van bijzondere gelegenheden

Ik krijg steeds vaker verzoeken om speciale gelegenheden te fotograferen. Zoals een bruiloft, een bijzondere verjaardag, een doopviering, een Eerste Heilige Communie viering en een Vormselviering. Het blijft bijzonder om dit vast te mogen leggen.

We bespreken al jullie fotowensen vooraf

Omdat deze gebeurtenissen zo bijzonder zijn, is het belangrijk dat we de fotoshoot optimaal voorbereiden. Daarom bespreken we ruim vooraf al jullie wensen. Zodat ik precies weet wat voor foto’s jullie willen hebben. Daardoor hoef ik jullie op de dag zelf niets meer te vragen, waardoor jullie optimaal kunnen genieten van jullie bijzondere moment.

Na de fotoshoot

Achteraf maak ik voor jullie een selectie van de mooiste foto’s, die ik jullie op een USB Stick toestuur. Dit zijn foto’s in hoge resolutie zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om af te drukken of te gebruiken voor fotoboeken. Ze zijn ook geschikt om af te drukken op hout, canvas of glas.

Prijzen fotograferen bijzondere gelegenheden

Omdat iedere fotoshoot uniek is, maken we altijd een offerte op maat. Deze is helder en je komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. Ik reken bijvoorbeeld geen extra kosten voor het nabestellen van extra foto’s of het bestellen van extra digitale bestanden. Je weet dus meteen waar je aan toe bent wat betreft de totaal kosten.

Om je een indicatie te geven: voor een fotoshoot op locatie van één uur reken ik € 95,- Daarvoor heb je de complete fotoreportage, inclusief een USB stick met een selectie van de mooiste foto’s.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast het fotograferen van bijzondere gelegenheden kun je bij mij ook terecht voor kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, familiefotografie en kinderfotodagen.

 

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met mij op

UA-67688786-1