Kinderfotodag

Eveline Fotografie organiseert twee keer per jaar een kinderfotodag. Eén in het voorjaar, vlak voor Moederdag, en één in het najaar vlak voor de feestdagen.

Iedereen kan een plekje reserveren voor de fotoshoot

De kinderfotodag is voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar. Ik huur hiervoor een locatie in de omgeving van Boskoop, waar ik mijn fotostudio opbouw. Inclusief attributen waar de kinderen op kunnen zitten en leuke accessoires. Maar je kunt natuurlijk ook zelf speelgoed meenemen! Ik maak de exacte datum en tijd altijd een paar weken van te voren bekend op deze website en op mijn Facebookpagina. Iedereen kan een plekje reserveren. Tijdens een fotoshoot van ongeveer een half uur maak ik een serie foto’s.

Prijzen van de kinderfotodag

Voor een fotoshoot tijdens de kinderfotodag reken ik een vast tarief per kind. Dit is een all-in prijs voor de complete fotoreportage, inclusief de foto’s op een USB stick!

Na de fotoshoot

Na de kinderfotodag selecteer ik voor jullie de mooiste foto’s. Dit zijn minimaal 10 foto’s per kind, die je op een USB stick ontvangt. De foto’s zijn in hoge resolutie, zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om af te drukken of te gebruiken voor fotoboeken. De foto’s zijn ook geschikt om af te drukken op hout, canvas of glas.

Wil je automatisch op de hoogte blijven en weten wanneer de volgende kinderfotodag is? Like dan mijn Facebookpagina.

Zelf een kinderfotodag organiseren?

Dat kan! Buiten een hele gezellige dag is er voor jou dan nog een extra voordeel: voor je eigen kinderen is de fotoshoot namelijk helemaal gratis! Het enige wat je nodig hebt is een locatie (binnen of buiten) en minimaal 10 en maximaal 25 enthousiaste kinderen. Ik kom vervolgens naar jullie toe met mijn mobiele fotostudio om foto’s van alle kinderen te maken. Uiteraard spreken we van te voren alles door.

Wil je meer informatie over het organiseren van een kinderfotodag? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast de kinderfotodag kun je bij mij ook terecht voor kinderfotografie, zwangerschapsfotografie, familiefotografie en fotoreportages van bijzondere gelegenheden.

Reactie na de kinderfotodag voorjaar 2016:

“Hoi Eveline,
Bedankt voor de foto’s.
Wij vinden ze super leuk geworden!!

Mocht je volgend jaar weer zo’n leuke actie hebben dan zijn wij zeker van de partij.”

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met mij op

UA-67688786-1