Kinderfotografie

Niets is leuker dan het maken van mooie kinderfoto’s. Voor jezelf, als herinnering. Om later aan je kind mee te geven. Of als verrassing voor trotse opa’s en oma’s.

Zelf de fotolocatie kiezen

Om het mooiste resultaat te krijgen nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot. Zo kunnen kinderen rustig wennen aan de situatie en kunnen we ontspannen en natuurlijke foto’s maken.

Eveline Fotografie beschikt over een fotostudio voor 5 personen, maar we kunnen op iedere gewenste locatie een fotostudio opbouwen. Zowel binnen als buiten. Jullie kunnen dus zelf de locatie kiezen. Voor kleine kinderen en baby’s werkt het vaak het beste om de foto’s in hun eigen omgeving te maken. Daar zijn ze het meest vertrouwd en kunnen ze spelen met hun favoriete speelgoed. Met grotere kinderen kunnen we ook op pad, bijvoorbeeld naar een mooie locatie in het bos of op het strand.

Verschillende fotomogelijkheden

Portretfoto’s, foto’s van broer(tjes) en/of zus(jes), foto’s van het hele gezin: het kan allemaal. Voor de fotoshoot bespreken we uitgebreid wat jullie precies willen. In welke setting en in welke kleurstelling. Zo sluit het eindresultaat optimaal aan bij jullie wensen.

Na de fotoshoot

Ik maak voor jullie een selectie van de mooiste foto’s, die ik jullie toestuur op een USB stick. Dit zijn foto’s in hoge resolutie zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om af te drukken of te gebruiken in fotoboeken. Ze zijn ook geschikt om af te drukken op hout, canvas of glas.

Prijzen kinderfotografie

Omdat iedere fotoshoot uniek is, maak ik altijd een offerte op maat. Deze is helder en je komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. Ik reken bijvoorbeeld geen extra kosten voor het nabestellen van extra foto’s of het bestellen van extra digitale bestanden. Je weet dus meteen waar je aan toe bent wat betreft de totaalkosten.

Om je een beetje een indicatie te geven: voor een fotoshoot op locatie van één uur reken ik € 95,-. Daarvoor heb je dus de complete fotoreportage, inclusief een USB stick met een selectie van de mooiste foto’s.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast kinderfotografie kunt u ook bij mij terecht voor zwangerschapsfotografie, familiefotografie, het fotograferen van bijzondere gelegenheden en kinderfotodagen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met mij op

UA-67688786-1