Zwangerschapsfotografie en newborn baby

Er is een kleintje op komst of jullie hebben net een kindje gekregen. Eveline Fotografie legt dit wonder graag voor je vast. Bijvoorbeeld voor een geboortekaartje of mooie foto’s in het fotoalbum.

Duur en locatie van de fotosessie

Tijdens een fotosessie van ongeveer anderhalf uur maken we in een ontspannen sfeer zoveel mogelijk foto’s. Dit kan thuis, in de fotostudio of op een andere locatie. Van jou alleen, samen met je partner of met het hele gezin. We spreken de fotoshoot van tevoren uitgebreid door zodat je al je wensen kenbaar kunt maken. Tijdens de fotoshoot kun je eventueel van kleding wisselen. Je kunt ook persoonlijke dingen meenemen, zoals een knuffel of schoentjes.

Na de fotoshoot

Ik maak voor jullie een selectie van de mooiste foto’s, die ik jullie op een USB stick toestuur. Dit zijn foto’s in hoge resolutie zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om af te drukken of te gebruiken voor fotoboeken. Ze zijn ook geschikt om af te drukken op hout, canvas of glas.

Prijzen zwangerschapsreportage en newborn baby

Omdat iedere fotoshoot uniek is, maak ik altijd een offerte op maat. Deze is helder en je komt achteraf nooit voor verrassingen te staan. Ik reken bijvoorbeeld geen extra kosten voor het nabestellen van extra foto’s of het bestellen van extra digitale bestanden. Je weet dus meteen waar je aan toe bent wat betreft de totaal kosten.

Om je een indicatie te geven: voor een fotoshoot op locatie van één uur reken ik € 95,- Daarvoor heb je de complete fotoreportage, inclusief een USB stick met een selectie van de mooiste foto’s.

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Naast zwangerschapsfotografie kun je bij mij ook terecht voor kinderfotografie, familiefotografie, foto’s van bijzondere gelegenheden en kinderfotodagen.

 

 

 

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met mij op

UA-67688786-1